Skip to content
November 18, 2013 / adgerellis

IMPASSE: BEYOND RIGHT AND LEFT PARADIGM ( Hungarian )

Bocsánatkérés! Elnézést a történet az angol lanuage … Van egy Shiva Nova elnevezésű projekt a Livermore  = krajowe Laboratorium Livermore -> használó tömbök óriás lézerek. Ezek óriási lézereket, óriási kondenzátorok, sok terrawatt az energia, egy épületben épített óriás rugók [kinyújtja karját, hogy bemutassák a méret], mind középpontjában egy kis apró pont. Ez létrehoz egy fúziós reakció, amely párhuzamos bizonyos feltételeket a nukleáris fegyverek tesztelése. It “s mint egy nuke vizsgálatot laboratóriumi körülmények között, és ott nagyon erős adatgyűjtés összpontosított, hogy a pont, ahol az összes energia középpontjában.
A probléma az, hogy nagyon nagy energiájú események, mint ez létre rip a szövet a téridő. Ez volt megfigyelhető vissza a korai Hirosima és Nagaszaki rendezvények, és azt is látni, hogy a régi filmekben. Nézd meg, amit úgy néz ki, mint egy bővülő energia területén, és tudok küldeni egy linket, hogy mutassa meg. A probléma a létrehozásával rip a téridő, hogy ők nagy vagy kicsi, hogy a dolgok, hogy te nem “t akar ott lenni …Tény vagy fikció? Alatt Tenger Királyság, pletyka és szóbeszéd Catalina Sziget, California Egyesült Államokban. Lásd a honlapot …  http://www.youtube.com/watch?v=KvPXlwe56eI

http://projectcamelot.org/lang/en/An_Interview_with_Henry_Deacon_a_Livermore_Physicist_(Sep_2006-Dec_2007).pdf> انظر موقع

A többi a történet egy sci-fi filmet hullámhossz, amely megjelent a 80-as évek elején. I “sosem hallottam róla, amíg nem futottam bele évvel később, Arizona. Is mondtam ezt? [nevet, az első alkalommal] ” Electromagnetic Mind Control” Please see web-link, http://www.veteranstoday.com/2014/03/10/mind-control-in-the-21st-century/ ”
Amikor megláttam a videót, vártam valami, tudod, a könnyű szórakoztató egy-két sört, de én értem, csak a számat lógott nyitott. Az elején a film csak teljesen tisztán és pontosan leírja az esetet, és a film is nagyon közel van a történet többi részét, beleértve a Nike egy elhagyott bázis Dél-Kaliforniában tárolni őket.
Keresd meg azt. Az “s egész alapvetően igaz. Én csak csodálkoztam, amikor megláttam. Az a személy, aki azt írta, hogy lehetett ott, vagy ismert valakit, aki ott volt ….http://www.youtube.com/watch?v=KP8jrXY00-Y>انظر موقع-Sajnos ez a honlap angol nyelvű …=>http://www.veteranstoday.com/2013/08/04/chinese-alignment-with-hostile-alien-force-brings-pacific-war-threat/“-> “Crimea was part of Russia, until 1954 when Soviet leader Nikita Khrushchev gave the peninsula to Ukraine – at that time a Soviet republic.” http://www.voanews.com/content/khrushchevs-son-giving-crimea-back-to-russia-not-an-option/1865752.html <Африка і те, що Гордон Дуглас говорить про Африку продаються групі ймовірно надходять з Aldeberon (= لدبران?), китайці будують міст в Африку, щоб підготуватися до цього, і що всіх країн у світі готуються до цього і усвідомлюємо, що цю угоду було досягнуто в основному зніміть з Африки і дати цій гонці приїхати цій планеті لدبران al-dabarān “послідовник (Плеяди)”.

У Індійська астрономія, відомий як Рохіні “червону”. Перська астрологів, щоб він був відомий як Royal star, Tascheter, Watcher Сходу.
На китайському, ця зірка називається 畢宿五 (Bì sù wǔ, Англійська: на п’ятий зірка з нетто).[9]
Римляни назвали це зірки з назвою Palilicium.

<-”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: